Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k meteostaniciam
Som veľmi spokojný, snímacie čidlo má veľký dosah na hlavnú jednotku.
- vydrzal 10rokov na balkone, vietor, dazd, mraz, horucavy
V pohode funguje s meteostanicou! sws 60
- jednoduchá montáž a nastavenie
- presné hodnoty
- funguje dobre
- trochu trvalo az som ho s paroval s meteostanicou
- ľahké spárovanie. Funguje ako má.
Robí to čo robiť má.
cidlo je vhodne aj pre meteostanicu I.T Works model KW-9007
OK
- pekný dizajn, dobrá čitateľnosť
- problém pri komunikácii s vonkajším senzorom (cez jednu izbu)
- Má dobre zabezpečenú vodotesnosť. Je presný - porovnal som ho s inými dvoma senzormi, ktoré už mám dlhší čas zapojené. Je kompatibilný so staršou meteostanicou, ku ktorej som už nemohol zohnať originálny senzor, lebo sa viac nevyrába.
- Má pomerne malý display, je čitateľný len z veľmi malej vzdialenosti.
Kvalita a využiteľnosť tohto senzora na meranie a priame odčítanie teploty a relatívnej vlhkosti, prípadne aj vysielanie údajov do domácej meteostanice, je veľmi dobrá. Zariadenie mám iba týždeň, takže jeho životnosť zatiaľ posúdiť neviem.
- Obchod, komunikácia a rýchlosť dodania 100% spokojnosť..
- Spoločnosť DHL by som odporúčala vymeniť.. Celé zle..
Bola som maximálne spokojná s obchodom, komunikáciou a s rýchlostou dodania. Tovar som bohužiaľ musela vrátiť, kedže náhradný vysielač nereagoval so základňou,ale to nepokladám za chybu obchodu ani tovaru. Jediná poznámka a tiež zle hodnotenie mám na dopravnu spoločnosť DHL. Obchodu by som z vlastnej skúsenosti odporúčala využívať iného dopravcu, nakoľko ak sa človek spätne pozrie a celkovo zhodnotí obchod posledná vec (doprava) zhorší celkovy dojem.. Ale ako píšem s tovarom a obchodom som bola max. spokojná a isto využijem obchod na ďalšie nákupy. :)
- Som rád, že som to ešte niekde našiel
- žiadne
OK
- v predajniach ho nebolo k dostaniu osve mimo meteostanice,jedine spolu ..
- neviem o nich
spokojnosť s produktom a rýchlosťou od objednávky až po odber produktu.
- OK
Čidlo Sencor SWS TH270
Pridané: 12. decembra 2015
(naposledy upravené 12. decembra 2015)
Zakúpený v MALL.SK
super
Čidlo teploty a vlhkosti Solight TE64
Pridané: 8. decembra 2015
(naposledy upravené 8. decembra 2015)
Zakúpený v Solidný obchod
- lacny
- staci na domace pouzitie
- nemeria vlhkost ako vsade pisu, ale to som predpokladal, pretoze ani senzor dodavany spolu so stanicou nemeria vlhkost (ide o identicky senzor)
- trosku problem pri nastavovani kanalov
velmi lacny senzor, skoda ze k meteostanici rovno nedodavaju 3 senzory, odporucam kupit rovno senzor naviac, kedze stoji skutocne malo
- Presny
Presny ale prvý sa po 2 rokoch pokazil
- Vlhkomer a teplomer v jednom pristroji, dobra presnost. V baleni je aj drotovy senzor teploty pre meranie nizkych teplot pod bodom mrazu alebo na specialnych miestach, napr. chladnicka,mraznicka, v akvariu, teplota vody v nadrzi atd. Dobry dosah signalu k meteostanici, cez zelezobetonovu stenu. Napajanie 2ks AAA mikrotuzkovymi clankami.
- Nedodava sa v bielej farbe, kedze meteostanica Hyundai ws2005 sa dodava okrem siveho prevedenia aj v bielej verzii
Zatial spokojnost, dobra cena. Vydrz baterii zatial nemozem posudit, senzor je v prevadzke 1 tyzden.
Zobrazujem 141 - 160 zo 167 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Ďalšie »